Hemeroteca

  Marató de TV3 18 de desembre de 2016
  Vermut popular .
  Ajuntament Montmaneu Estudi sobre les dependències municipals de Montmaneu 13 de febrer de 2017
  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Montmaneu, un estudi de programació sobre les instal·lacions de l’edifici consistorial. L’objectiu del treball és estudiar diferents alternatives d’implantació de les dependències municipals a partir de la funcionalitat dels espais disponibles i dels costos econòmics de les actuacions a realitzar.
  Concert Eduard Iniesta Concert Eduard Iniesta 14 de febrer de 2017
  Un grup de veïns de Montmaneu i Sant Guim de Freixenet van anar el passat dia 13 de febrer al Palau de la Música Catalana a escoltar el concert del cantautor Eduard Iniesta
  Nou web institucional Estrenem el nou web de l'ajuntament 14 de febrer de 2017
  L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.
  Visita institucional Visita institucional 20 de febrer de 2017
  L’Alcalde de Montmaneu, l’Il·lm. Sr. Angel Farré es va reunir el passat dia 8 de febrer amb l’Excm. Sra. Merce Conesa Pages, Presidenta de la Diputació de Barcelona, per tractar temes del municipi de Montmaneu
  2na calçotada 2a calçotada popular 13 de març de 2017
  Dissabte passat dia 11 de març es va celebrar a Montmaneu la 2a calçotada popular amb un gran èxit de participació. La jornada va estar molt animada durant el matí. En acabar el dinar tothom qui va voler va poder demostrar les seves qualitats com a cantant, doncs va acabar la jornada amb un magnífic Karaoke.
  Grup d'escoltes Visita a Montmaneu 11 d'abril de 2017
  Una trentena de nens pertanyents al CAU de l’Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Maria Antònia Salvà d’Igualada, van fer dilluns i dimarts estada al municipi de Montmaneu
  Volta ciclista Òdena Volta ciclista Òdena 2 de maig de 2017
  Per segon any consecutiu Montmaneu ha rebut la vosta ciclista Òdena, puntuable pel campeonat d'Espanya, amb assistència d'un nombrós públic.
  Activitats d'estiu 2 de maig de 2017
  A punt d’arribar ja a l’estiu, l’Ajuntament de Montmaneu us informa d’algunes de les activitats que es durant a terme en aquest període.
  clàssics 1a trobada de clàssics 9 de maig de 2017
  El proper diumenge dia 14 de maig, a La Panadella tindrà lloc la “1ra trobada de clàssics” (camions, autocars, tractors, motors, cotxes àntics i clàssics esportius).
  1a trobada de clàssics La 1a Trobada de Vehicles Clàssics 15 de maig de 2017
  El passat diumenge dia 14 de maig, es va dur a terme a La Panadella (Montmaneu), la 1a Trobada de Vehicles Clàssics (camions, autocars, tractors, motos, cotxes antics clàssics i esportius).
  II Festa del Dia Gran 30 de maig de 2017
  L'Ajuntament de Montmaneu es complau a invitar-vos a la "II Festa del Dia Gran" que es durà a terme el proper dia 18 de juny.
  subvencio Presentació subvenció de camins a Montmaneu 16 de juny de 2017
  La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, han presentat el dia 16 de juny a Montmaneu, la línia de subvencions del Govern de la Generalitat per a inversions en camins públics de titularitat local, adreçades als municipis i comarques de Catalunya, per al període 2018-2020.
  Trobada Trobada II Dia Gran 21 de juny de 2017
  El passat diumenge dia 18 de juny, es va celebrar a Montmaneu per segon any consecutiu la Festa del Dia Gran , l'acte va començar, amb la celebració d'una missa a l'Esglesia de Sta Maria de Montmaneu, plena de gom a gom, durant el transcurs de la mateixa el mossèn va remarcar la importància d'aquesta celebració.  
  Ajuntament Montmaneu Missa a l’Església de la Mare de Deu del Bon Viatge de La Panadella. 3 de juliol de 2017
  El diumenge dia 2 de juliol a l’església de la Mare de Déu del Bon Viatge de La Panadella es va celebrar una missa en honor a La Mare de Déu del Bon Viatge presidida pel mossèn Enric García.
  Ajuntament Montmaneu Finalització del taller de veu i cant 3 de juliol de 2017
  Dissabte passat va finalitzar el taller de veu i cant que sota la direcció de la professora i directora Sra. Marga Mingote es va impartir durant cinc setmanes a Montmaneu. 
  Taller capgrossos Taller de capgrossos 11 de juliol de 2017
  Dissabte passat va finalitzar amb gran èxit de participació, el taller de capgrossos que durant dos setmanes s’ha impartit a Montmaneu.
  Asfalt Asfaltat de carrers 11 de juliol de 2017
  Aquesta setmana passada s’han dut a terme els treballs d’asfaltat de varis carrers del nucli de Montmaneu i La Panadella que estaven molt malmesos. Aquests treballs han durat dos dies. 
  Ajmontmaneu Obra de teatre 18 de juliol de 2017
  El dissabte passat dia 15 de juliol, a la Sala de Montmaneu la companyia de teatre TTP (el  Teatre que Truca a la Porta) van dur a terme l’obra de teatre “Un Prometatge” d’Anton Txéklov, interpretada per Anna Pou, Jaume Pla i Ignasi Roda.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44