Contundent victòria del FC Montmaneu al camp del FSR Sant Guim.

Divendres, 4 de novembre de 2016 a les 10:50

Resultat 3 - 9

El passat dissabte el Montmaneu va aconseguir una victòria molt important a la pista del F.S.R. Massoteres - Sant Guim. Els jugadors van sortir al camp amb un objectiu molt clar, aconseguir tres punts fora de casa que després de dos empats a domicili se li resistien.

Aquestes ganes es van transmetre des de que l'esfèrica va posar-se en joc, amb un xut de Jordi Casanellas que al primer minut va enviar la pilota al fons de la xarxa. Els dos equips van sortir molt entregats, ja que el Massoteres va contraatacar amb un gol al minut dos. Però lluny de decaure els ànims, el Montmaneu va saber reaccionar i es va imposar davant d'un Massoteres que no podia reaccionar als atacs dels contrincants. El bon treball en defensa i la bona resolució en el passes es van convertir en arribades a l'àrea rival, que posaven en evidencia les ganes de gol dels jugadors del Montmaneu.

Durant la primera part la intensitat en el joc augmentava a mesura que corrien els minuts. Els jugadors van saber respondre de la millor manera a una afició que, com a cada partit, es convertia en un jugador més al terreny de joc. Òscar Toledo, Joan Guillem Catell Ros, Jordi Casanellas i Dani Bonsfills, aquests dos últims per partida doble, van ser els encarregats de convertir el bon joc de l'equip en gols.

La segona part va seguir la mateixa tònica. Dani Bonsfills, Albert Gonzalez i Josep Morera van ser els encarregats de sumar tres gols més al marcador. El xiulet de l'àrbitre va marcar el final del partit amb un 3 - 9 a favor del Montmaneu.

Després d'aquesta victòria el pròxim dissabte 5 de novembre a les tres de la tarda es durà a terme la presentació oficial del F.C.Montmaneu la qual vindrà seguida per un dels partits més disputats de la lliga contra el Athletic Aguilar, on estaran en joc tres punts importantíssims per seguir dominant a la zona alta de la classificació.

Darrera actualització: 14.02.2017 | 12:59