Notícies

 • Xerrada informativa xerrada informativa sobre els Consell de seguretat 28/11/2023

  El passat divendres dia 24 a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montmaneu ,La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’ABP Anoia, van fer una xerrada informativa sobre els Consell de seguretat al domicili, a la via pública, a internet …

 • Ajuntament Montmaneu Xerrada sobre consells de seguretat 21/11/2023

  La Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’ABP Anoia us convoquem a una sessió informativa sobre consells de seguretat al domicili, a la via pública, a internet,..

 • Visita institucional President Consell Comarcal Anoia Visita institucional del President del Consell Comarcal de l'Anoia 13/11/2023

  El dijous passat el president del Consell Comarcal de l’Anoia Sr. Jordi Parcerisas i el vice-president Sr. Josep Llopart van visitar el municipi de Montmaneu. Van ser rebuts pel Sr. Alcalde Sr. Àngel Farré.

 • Espectacle Montmaneu gaudeix de l'espectacle de Play back 13/11/2023

  Tal com ja estava previst, per Sant Martí, el Grup LLUM I COLOR, de l’Associació de Gent Gran d’Igualada, va actuar en el teatre LA SALA, i els assistents van gaudir d’una tarda amb bona música i com diu el seu nom, amb llum i color, pel seu vestuari i també amb la força de la seva actuació, tot oferint un bon espectacle.

 • Música en família Musica en família 13/11/2023

  El passat divendres a la Sala, l’espectacle Música en família patrocinat pel Bibliobus Serra de Rubió de la Diputació de Barcelona, va oferir un magnífic espectacle, una experiència musical i creativa molt dinámica i divertida en família compartint un espai de joc i música, sota la direcció de la Sra. Aina Camp.

 • CAMINADA I BICICLETADA MONTIGUAL, Torna la caminada i pedalada d'Igualada a Montmaneu - INSCRIPCIONS 22/09/2023

  LA CAMINADA D'IGUALADA A MONTMANEU

  15 d'octubre de 2023

  IGUALADA - MONTMANEU 27 Km
  8.00h (Cal Maco, plaça de la Creu 18, Igualada)
  13 km pel camí de sant Jaume i Sant Ignasi, i 14 km per camins i els preciosos corriols de les obagues de la part alta de l'Anoia
   
  JORBA - MONTMANEU 20km
  9.00h (Plaça de l'Alberg del Camí i de Sant Jaume, Jorba)
  6 km pel camí de sant Jaume i Sant Ignasi, i 14 km per camins i els preciosos corriols de les obagues de la part alta de l'Anoia
   
  SANTA MARIA DEL CAMÍ - MONTMANEU
  10.00h (Santa Maria del Camí)
  9 km per camins i els preciosos corriols de les obagues de la part alta de l'Anoia
   
  DINAR A L'ARRIBADA A MONTMANEU:
  Fideuada, Iogurt del Pastoret, Beguda i cafè
   
  INSCRIPCIONS A: www.montmaneu.cat

  LA PEDALADA D'IGUALADA A MONTMANEU I TORNAR

  15 d'octubre de 2023

  Igualada - Montmaneu - Igualada
  Ruta circular - 55km
  ESMORZAR A L'ARRIBADA A MONTMANEU
  Botifarra a la brasa, beguda i cafè
   
  SAMARRETA TÈCNICA DE REGAL
  INSCRIPCIONS A: www.montmaneu.cat
   
  BUS DE TORNADA AL PUNT DE SORTIDA
 • Ajuntament de Montmaneu INAUGURADA LA NOVA EXPOSICIO EN LA SALA DE MONTMANEU 12/09/2023
  El dia 9 de setembre l’Alcalde senyor Àngel Farré, va inaugurar la exposició de l’Enric Senserrich, en el magnífic espai de LA SALA. Vint-i-quatre pintures formen part de la presentació, en que l’artista s’expressa en un estil de realisme que la majoria de la gent considera "art real", on el tema de la pintura s'assembla molt al real, en comptes de ser estilitzat o resumit.... sí que l’artista també presenta algun tema més impressionista, però no, el que sí manifesta és que pinta sobre diferents materials i formes, per plasmar la seva creativitat i sensibilitat. 
   
 • Ajuntament de Montmaneu RESULTATS ELECCIONS GENERALS 2023 24/07/2023

  Una vegada conclòs l'escrutini, s'obtenen els resultats que s'adjunte en les actes d'escrutini al congrès dels diputats i al senat.

 • Anoia Rural PRESENTACIO ADMINISTRATIVA SANITARIA 10/05/2023

  El dia 24 de maig de 2023 de 16h a 18h al Consultori Local de Montmaneu.

 • Feta Caldera Enregistrament preparatius Festa Caldera 15/02/2023

  Dimarts un equip de TV3 va venir a Montmaneu a enregistrar tots els preparatius de la popular Festa de la Caldera  que se celebrarà el proper diumenge dia 19 de febrer.

 • Local polivalent Ja han començat les obres de la coberta del local polivalent 16/01/2023

  El passat dia 9 de gener han començat les obres de substitució de la coberta del local Polivalent, que consisteixen en retirar tota la coberta i posar bigues i sostre de fusta,  panels Sandwich i teules.

 • Taller Aliment Humà Taller Aliment Humà 20/12/2022

  El passat divendres, a la  Sala de Montmaneu es va dur a terme el taller  familiar de reciclatge per l’elaboració de decoració nadalenca  que ofereix l’Associació  Aliment Humà.

 • Diputació de Barcelona L’AJUNTAMENT DE MONTMANEU HA REBUT UNA SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA 15/09/2022

  Per la realització d’un curs de cant, que ha tingut lloc els passats dies 5, 12, 19 i 26 d’agost a la Sala, impartit pel Sr. Pau Pinós Bergé, el qual ha ensenyat a crear cançons amb rima.

Darrera actualització: 16.01.2018 | 13:03
Darrera actualització: 16.01.2018 | 13:03