Trobada II Dia Gran

Dimecres, 21 de juny de 2017 a les 00:00

El passat diumenge dia 18 de juny, es va celebrar a Montmaneu per segon any consecutiu la Festa del Dia Gran , l'acte va començar, amb la celebració d'una missa a l'Esglesia de Sta Maria de Montmaneu, plena de gom a gom, durant el transcurs de la mateixa el mossèn va remarcar la importància d'aquesta celebració.

 

Tot seguit a l'Hotel Bayona de La Panadella es va dur a terme un esplèndid dinar per a tots els homenatjats i els veïns i familiars que van voler acompanyar en aquest acte.

L'Alcalde,  Angel Farre Carulla va dirigir unes paraules i va agrair a tots els homenatjats tot el treball i esforç que han fet perquè Montmaneu tires endavant, va remarcar que entre la feina que dur a terme l'Ajuntament i tots els veïns es preveu un futur esperançador.

Seguidament es va homenatjar a les persones mes grans del nostre municipi i es va fer entrega d'una placa a tots els matrimonis de mes de 50 anys de casats.

Per acabar l'acte l'Associació de la gent gran d'Igualada, del Casal del Passeig ens van delectar amb una magnífica actuació de Play Back amb cançons d'abans i d'ara, durant aquesta actuació i amb la interpretació de la cançó La Rosa es va homenatjar a la persona mes gran de la trobada, la senyora Rosa Marquilles.

Tots els assistents van rebre un petit obsequi amb motiu d'aquesta diada.

 

Darrera actualització: 21.06.2017 | 08:37