La 1a Trobada de Vehicles Clàssics

Dilluns, 15 de maig de 2017 a les 14:25

El passat diumenge dia 14 de maig, es va dur a terme a La Panadella (Montmaneu), la 1a Trobada de Vehicles Clàssics (camions, autocars, tractors, motos, cotxes antics clàssics i esportius).

La trobada va superar totes les expectatives, ja que en el moment de tancar totes les inscripcions es superava els  200 vehicles.

La concentració va començar a les 9 hores del matí, amb l’arribada de tots els vehicles i les corresponents inscripcions. A continuació es va fer un esmorzar per tots els participants. Acte seguit es va fer un recorregut des de La Panadella, passant pel nucli de Montmaneu fins a arribar a la veïna població de Sant Guim de Freixenet, on van quedar tots els vehicles exposats fent les delícies i admiració del nombrós públic assistent.

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet va obsequiar als participants amb un refrigeri. Acte seguit hi va haver uns parlaments on la Sra. Maria Jesús i el president del club de vehicles antics de Lleida van agrair als dos municipis la seva col·laboració i l’Alcalde de Montmaneu, Sr. Angel Farré va agrair al club de vehicles antics de Lleida i a tota l’organització que sota el lema de l’esperit de la Panadella va fer possible aquest event a un lloc tan emblemàtic com La Panadella. L’Alcalde de Sant Guim de Freixenet també va agrair que els vehicles arribessin fins al seu municipi.

Seguidament els vehicles van prendre viatge de retorn a La Panadella on van quedar exposats fins a les 15 hores. Cada participant va ser obsequiat amb productes típics de la zona.

L’Ajuntament de Montmaneu agraeix la col·laboració de Hotel Bayona de La Panadella, Forn de Pa de La Panadella, Hotel Parada de La Panadella, Avícola Soler SL de Montmaneu, el Pastoret de La Segarra , Mel de Sant Guim SCP, Mapamundi Produccions SL i el Consell Comarcal de l’Anoia. També agraïm la col·laboració de veïns /ïnes del municipi de Montmaneu que van ajudar a que aquest event fos possible.

Darrera actualització: 13.06.2017 | 11:53