Estudi sobre les dependències municipals de Montmaneu

Dilluns, 13 de febrer de 2017 a les 14:30

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Montmaneu, un estudi de programació sobre les instal·lacions de l’edifici consistorial. L’objectiu del treball és estudiar diferents alternatives d’implantació de les dependències municipals a partir de la funcionalitat dels espais disponibles i dels costos econòmics de les actuacions a realitzar.

L’edifici de l’ajuntament, de dues plantes, havia acollit a la planta baixa, el consultori mèdic, però des que es va traslladar, aquest espai està en desús. A la primera planta hi ha les dependències de l’Ajuntament, però com que l’edifici no té ascensor, l’accés és difícil per les persones amb mobilitat reduïda o la gent gran.

L’abril de 2011 es va redactar un projecte d’adequació de l’edifici que redistribuïa els espais i el dotava d’ascensor. Recentment, a l’Ajuntament li ha sorgit la possibilitat de comprar la finca veïna i es planteja l’opció d’adquirir-la per ampliar les dependències municipals.

El treball lliurat al consistori planteja tres propostes d’implantació de les dependències municipals valorant-les funcional i econòmicament. La primera proposta resoldria les demandes amb el mínim d’actuacions i costos i les altres dues ho farien de forma menys austera i ocupant la finca veïna. A partir d’aquest estudi, el consistori disposa d’una eina de suport per la presa de decisió que cregui més convenient realitzar

Darrera actualització: 22.03.2017 | 15:33