Teleassistència

El Servei Local de Teleassistència és un servei d'atenció domiciliària que garanteix la seguretat i dóna tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d'edat, fragilitat, solitud o dependència, les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any, detectant situacions d'emergència i donant resposta immediata a aquestes. 

El Servei Local de Teleassistència funciona mitjançant un terminal instal·lat al domicili de la persona i una unitat de control remot en format de penjoll o polsera que permet estar connectat de forma permanent amb el centre d'atenció. Es complementa amb serveis com les Unitats Mòbils, els dispositius de seguretat o el reforç en el seguiment de les persones més fràgils.

Les persones beneficiàries són les persones grans i/o amb manca d'autonomia personal, que viuen soles permanentment o durant gran part del dia, o bé que viuen amb altres persones que presenten idèntiques característiques d'edat o fragilitat.

El servei s'adreça a la població en general, però principalment es prioritzen persones amb les següents característiques:

  • Ser major de 80 anys
  • Patir malalties cròniques
  • Viure sol i/o tenir manca de xarxa social i/o familiar
  • Tenir dificultats de mobilitat i/o risc de patir caigudes freqüents

Per sol·licitar aquest servei cal adreçar-se als Serveis Socials de l’Ajuntament de Montmaneu.

Serveis Socials

Carrer Panadella, 8 - 08717 Montmaneu - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 092 010
Fax: 938 092 010
Horari:  
El 1r, 2n i 4t dimecres de cada mes, de 12:00 hores a 14:00 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.07.2019 | 10:14