Resultats Marató TV3

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 00:00

Un any més Montmaneu va participar molt activament a la Marató de TV3, que enguany estava destinada a les malalties minoritàries.

El dissabte a les 21:00 hores es va fer un sopar popular i desprès un bingo solidari. Tota la recaptació va ser per la Marató. Cal destacar la presència en aquest sopar solidari de gairebé tots els veïns del nostre municipi.

El diumenge a les 18:00 hores a la Sala, el reconegut grup musical barcelonès les Fussa varen fer un excel·lent concert que va ser del grat del nombrós públic assistent. Cal dir també, que l’entrada va ser gratuïta amb una aportació voluntària que es va destinar a la Marató.

Durant tot el dissabte i diumenge es van posar a la venda núm. pel sorteig d’una gran panera (un carro de pagès) i les manualitats que prèviament van fer les veïnes de Montmaneu. Cal destacar el rècord de recaptació d’aquesta edició, que aquest any ha estat de 3.864 €, i encara es pot superar ja que estan a la venda números per aquesta panera fins el proper dissabte dia 21 de desembre.

Cal agrair al gran esforç que ha fet l’Ajuntament de Montmaneu per la preparació d’aquest event, a totes les veïnes que han fet les manualitats posades a la venda i a tots els veïns per la seva participació i col·laboració.

Darrera actualització: 18.12.2019 | 18:02