Jornada Malbaratament alimentari

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 00:00

Dissabte passat a la Sala de Montmaneu, va tenir lloc una xerrada aplicada sobre el malbaratament alimentari, la xerrada va anar a càrrec de la Sra. Jana Peters Solé, del Col·lectiu Eixarcolant.

En la mateixa, es va fer evident, la quantitat d’aliments que es fan malbé i d’altres que llacem i que encara es podrien aprofitar. També va explicar la manera de conservar els aliments, les moltes parts de les fruites i verdures que no s’aprofiten son comestibles i molt beneficioses, la quantitat d’herbes i verdures silvestres que desconeixem i les podem trobar en el nostre entorn.

Va donar consells, per l’hora d’anar a comprar, com guardar les sobres del dinar o sopar, com triar una fruita per menjar etc … Ens va comentar la importància de consumir productes de temporada i de proximitat.

Una xerrada va ser molt constructiva que va agradar molt al nombrós públic assistent, que va fer moltes preguntes sobre el tema. Cal dir que aquesta primera xerrada ha estat organitzada, pel Col·lectiu Eixarcolant i l’Ajuntament de Montmaneu amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia.

Darrera actualització: 15.06.2021 | 09:11