Ja està aquí la Festa Major Montmaneu 2019

Dimecres, 14 d'agost de 2019 a les 00:00

 

Salutació

Benvolguts veïns - veïnes,

En primer lloc, vull donar-vos les gràcies per haver-nos renovat la confiança i d'aquesta manera poder seguir treballant pel nostre poble.

Aquest nou equip de govern, treballarem amb la mateixa línia que en aquests darrers quatre anys, amb un projecte transversal i cohesionador, un equip preparat per projectar amb èxit les necessitats socials, culturals i econòmiques del municipi. Ara toca continuar treballant i seguir construint plegats el Montmaneu del nostre present i futur, estem apunt. Sabem com fer-ho i tenim molta il·lusió.

Amb la mateixa il·lusió, també hem preparat aquesta Festa Major, pensada en que tots els nostres veïns-veïnes puguin gaudir de la mateixa, farcida d'actes diversos, per petits i grans. Us animem doncs, a que sortiu i participeu amb els vostres familiars, veïns i amics d'aquesta Festa Major; si omplim els carrers del nostre poble la festa serà de ben segur un èxit.

Tot l'equip del consistori us desitja que participeu, gaudiu i passeu una bona Festa Major.

TOTS FEM MONTMANEU!!!!

Àngel Farré Carulla

Alcalde

 

PROGRAMA D'ACTES

 

  • Dijous 29 d'agost

20:30 h Engalament de la Plaça Major i encesa de la traca per l'hereuet i la pubilleta que anunciarà l'inici de la festa.

21:00h Festa revival 70's, 80's i 90's a la Sala que es convertirà en una autèntica discoteca on tornarem al passat amb música d'aquells anys amb el reconegut Dj. Toni Fàbregas. Per tal de tornar a reviure aquestes tres dècades. Us animem a que tothom qui vulgui vagi vestit de l'època. Durant tota la festa hi haurà servei de bar i Food trucks.

  • Divendres 30 d'agost

18:30 h Partit de Futbol Sala entre els equips: F.C. Montmaneu - F.S. Dynamo de Cervera. Disputant-se el trofeu Festa Major de Montmaneu 2019.

21:00 h Tradicional Sopar Popular a la Plaça Major. Per recollir el tiquet del sopar, cal trucar a la Sra. Carme Marsà, telefon: 617579233. La data límit de recollida del tiquet és fins el 27 d'agost. El preu és de 5€. 

A continuació presentació de l'hereuet i la pubilleta i del pregoner/a de la Festa Major.

24:00 h Gran actuació de la reconeguda humorista "Mayte Carreras".

  • Dissabte 31 d'agost

8:30 h Repic de campanes

9:00 h Tothom qui vulgui anirem caminant o amb bicicleta fins la Font de La Panadella on en arribar farem un esmorzar per tots els participants.

10:30 h Partit de Tennis taula, bàsquet i futbol sala a la pista poliesportiva. Tots els participants rebrant trofeus cedits per la Diputació de Barcelona.

11:00 h - 14:00 h Inflables i jocs per la mainada a la zona esportiva.

17:30 h Espectable infantil a càrrec del grup d'animació "Més Tumàcat".

20:30 h "Escala En Hi-Fi". Lluït espectable de playback amenitzat pels veïns i veïnes del nostre municipi.

24:00 h Actuació del famós grup "The xandals" ens oferirà les millors versions dels 70's, 80's, 90's i actuals.

  • Diumenge 1 de setembre

10:30 h Cercavila per tot el poble amb els gegants, capgrossos i grallers de Verdú, acompanyats també pels capgrossos de Montmaneu.

12:30 Missa Solemne amb l'acompanyament musical de l'Orquesta Rosaleda

13:00 h Sardanes a la plaça Major amb l'Orquestra Rosaleda.

18:30 h Concert de Festa Major a la plaça Major amb l'Orquestra Rosaleda i tot seguit Ball de Gala amb la mateixa orquestra. En el transcurs del ball es repartiran entrepans per tothom.

 

  • Dilluns 2 de setembre

12:00 h Missa de difunts a la capella de la Mare de Déu de la Creu, oficiada per Mn Enric Garcia.

13:00 h Vermut de Festa Major al Cafè del Poble.

14:00 h Paella Popular. Per recollir el tiquet del dinar, cal trucar a la Sra. Carme Marsà, telefon: 617579233. La data límit de recollida del tiquet és fins el dia 27 d'agost. El preu és de 10 €.

16:00 h Bingo amb esplendits regals.

17:30 h Jocs de carrer per petits i grans. Curses de sacs, trencar l'olla, tirar la corda ... Seguidament xocolata amb melindros per tothom.

20:00 h Havaneres amb el reconegut grup "Son de l'havana". Acompanyat del típic rom cremat.

Darrera actualització: 15.08.2019 | 11:04