INAUGURADA LA NOVA EXPOSICIO EN LA SALA DE MONTMANEU

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 00:00
El dia 9 de setembre l’Alcalde senyor Àngel Farré, va inaugurar la exposició de l’Enric Senserrich, en el magnífic espai de LA SALA. Vint-i-quatre pintures formen part de la presentació, en que l’artista s’expressa en un estil de realisme que la majoria de la gent considera "art real", on el tema de la pintura s'assembla molt al real, en comptes de ser estilitzat o resumit.... sí que l’artista també presenta algun tema més impressionista, però no, el que sí manifesta és que pinta sobre diferents materials i formes, per plasmar la seva creativitat i sensibilitat. 
 
El fet de definir-se com ha autodidacta, crida l’atenció pel resultat final en les seves obres, manifestant que la pintura el motiva pel fet de poder crear amb les seves mans uns quadres, en que cada tema és fruit del moment, cercant diferents espais, com edificis emblemàtics, paisatges concrets, altres imaginatius, etc., però sempre pensant que el fet de pintar és una forma creativa que dona la possibilitat de relaxar-se i evadir-se, tot endinsant-se en aquell espai que plasmarà sobre un material en blanc i que normalment acaba amb uns colors vius, tal com varen veure els assistents.
 
En la inauguració l’Alcalde, va presentar l’artista Enric Senserrich, amb l’assistència de diferents veïns de Montmaneu, que van gaudir de les explicacions, a més a més de que l’alcalde donava valor a l’espai LA SALA, pel fet de que aporta cultura al poble, se’n una cosa més de les moltes activitats que venen fent any darrera any, animant ha que altres artistes participin i agraint la presència de tothom.
 
Darrera actualització: 12.02.2024 | 08:58