Inauguració exposició de pintures a l'oli per l'artista Sra. Antònia Casanovas

Dilluns, 23 d'agost de 2021 a les 00:00

Inauguració de l'exposició de pintures a l'oli a la Sala de Montmaneu per l'artista Sra. Antònia Casanovas

Aquest diumenge passat dia 21 d'agost va tenir lloc l'exposició de pintures a l'oli per l'artista Sra. Antònia Casanovas.

Una pintora que de petita aprofitava tots els espais lliures dels quaderns de l'escola per fer-hi un diuix i que amb els anys entre formes i colors ha obert una porta al món d ela pintura. Aquesta artista ha recoregut un llarg  camí i ara domina la tècnica i soluciona els reptes que es planteja resolent-los amb destresa. Tots els quadres de la sala tenen molta força, només les tècniques mixtes els fan diferents.

De fet, a l'obrir la porta ja notes que hi flueix una atmosfera plena de llum i vida. Mires a totes bandes i et quedes sorprès de tants colors i no pots decidir de cop, quin et faries teu. Però arriba el moment màgic, allà està, amb "la mirada al món". Es un quadre més petit, però no el menys intens. Un ull potent, expressiu en forma i colors, amarat de somnis que la pintora va escollir. Resumint, és pintura d'emoció i coneixament, amb un tècnica molt elaborada.

 

Darrera actualització: 23.08.2021 | 13:10