Felicitació nadalenca

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 00:00

Estimats veïns i veïnes de Montmaneu, com cada any, tot l'equip de l'Ajuntament de Montmaneu us volem desitjar unes bones festes.

Aquest any viurem un Nadal atípic, degut a la pandèmia mundial que estem vivint, però no volem perdre la tradició d'enviar-vos un missatge i ara més que mai, volem estar al vostre costat i desitjar-vos que passeu unes bones festes malgrat les restriccions que haurem de respectar.

Vénen unes dates assenyalades per tothom, Nadal, sant Esteve, Cap d'any i Reis, uns dies els quals són tradició pasar amb la família i els amics, celebrant la vida i poder trobar-nos un any més amb les persones que més estimem.

Aquest any doncs, de ben segur serà diferent, les trobades seran més reduïdes i la crisi que s'ha creat no ens empeny a celebrar-ho de la mateixa manera, però sense deixar de tenir en compte la situació, des de l'Ajuntament de Montmaneu, us volem desitjar que gaudiu de l'escalf dels més propers, que us impregneu de la il·lusió i rialles dels més petits, de l'amor dels més grans i sense deixar de somiar, desitjar i crure que tot això passarà i que quan sigui així, les retrobades i abraçades seran més dolces que mai.

Bones Festes

 

Àngel Farré Carulla

Alcalde

Darrera actualització: 17.12.2020 | 18:53