Crònica Festa Major Montmaneu 2021

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest cap de setmana, Montmaneu ha viscut una exitosa Festa Major, amb una gran assistència de públic i una excel·lent programació, grups com els Stromboli Jazz Band, Eduard Iniesta, el reconegut ballarí Francico Lorza, Karaokes Band, l'orquestra Costa Brava i Els Pescadors de L'Escala, varen fer gaudir a tot el públic, que va omplir la plaça major en cada actuació.

Pels més petits, l'actuació de la companyia de teatre "Més tumàcat" va fer saltar, cantar i disfrutar a tots els petits i no tant petits. Les activitats esportives com Futbol Sala infantil i Tenis taula varen ser dues activitats molt competitives, amb trofeus pels guanyadors i medalles per a tots els participants.

Durant tots els dies de la Festa Major, l'artista montmaneuenca, Antònia Casanovas va fer una exposició de les seves pintures a La Sala.

Un dels tradicionals i esperats actes de la festa és el "Pregó" que enguany va recaure en el Sr. Miquel Carulla Admetller.

L'acte àlgid de la Festa Major, va ser la inaguració de la remodelació i ampliació de l'Ajuntament, amb la presència de l’Excelentíssima Sra. Núria Marin Martínez, Presidenta de la Diputació de Barcelona, que amb el seu parlament, va remarcar la feina feta pel consistori i es va comprometre a solucionar diferents temes molt importants pel municipi, prèviament parlats amb l'Alcade Àngel Farré. En aquest acte també van assistir, entre altres autoritats, la Diputada Maria Sayavera i el president del Consell Comarcal de l'Anoia Sr Xavier Boquete.

L'Alcalde Àngel Farré, va destacar també l'importància de la construcció del nou Ajuntament, eina imprescindible per atendre bé a tots els veïns i veïnes del municipi i pels grans reptes importants que properament es produiran a Montmaneu.

Cal ressaltar la col·laboració i gran comportament de tots el veïns i veïnes de Montmaneu, tant amb els ajuts en moments puntuals, com respectant les mesures sanitàries vigents.

Una vegada més, "TOTS FEM MONTMANEU".

Darrera actualització: 08.09.2021 | 11:36