Crònica Festa Major de Montmaneu 2018

Dimecres, 5 de setembre de 2018 a les 00:00

Exitosa Festa Major de Montmaneu, tant per la seva programació com per la nombrosa participació.

La Festa va començar dijous a les 19:30 hores amb engalanament de la Plaça Major, seguidament l’hereuet i la pubilleta, l’Andrey i la Chaimae, varen ser els que van fer esclatar unes traques que van anunciar l’inici de la Festa.

Posteriorment el grup d’animació “Les Trencasons de Montmaneu”, van fer un gran i divertit pregó d’inici de la Festa Major, amb el show “se’ns casa la iaia”, donant pas a l’actuació del famós Quartet del programa “Oh Happy Day”, els TNT.

L’endemà va tenir lloc el partit de Futbol Sala entre els equips FC Montmaneu i Fesport  Igualada i a les 21:00 hores es va celebrar el tradicional sopar popular, que va aplegar mes de 400 persones. L’acte va estat amenitzat per l’actuació del reconegut humorista Jordi LP.

El dissabte a les 9:00 caminada, pedalada popular i esmorzar a la font de La Panadella. A continuació futbol sala, tennis taula i jocs per els mes menuts.  Per la tarda espectacular actuació d’humor i màgia a càrrec del Mag Selvin. En acabar l’actuació, la ja tradicional representació de “Escala en Hi-fi” per veïns i veïnes del poble, els quals van mostrar el seu talent i van delectar al nombrós públic assistent. Per acabar a les 24:00 l’orquestra “Liberty” va fer ballar a tothom  fins ben entrada la matinada.

El diumenge pel matí els gegants, caps grossos i grallers de Verdú varen fer una cercavila per tota la població, cal dir que Montmaneu, enguany es van estrenar  dos caps grossos que varen fer els nens, nenes i  alguns pares aquests estiu. A les 12:30 missa amb l’acompanyament de l’orquestra Rosaleda, a continuació sardanes amb la mateixa orquestra. L’orquestra Rosaleda, també ens va delectar  amb un maravellos concert de Festa Major i a continuació un gran ball de gala.

El dilluns després de la missa pels difunts, es va fer el vermut de Festa Major, seguit  d’una paella per a tots els veïns a la Sala. A la sobretaula es va celebrar un bingo i a continuació jocs pels més menuts i pels no tant petits, que varen acabar amb la tradicional xocolata i melindros per a tothom.

Per acabar la Festa Major, el grup d’havaneres “Port Bo” ens va fer gaudir d’una gran cantada d’havaneres que varen ser molt aplaudides pel nombrós públic. No va faltar el ja tradicional rom cremat.

L’Ajuntament de Montmaneu agraeix a  tothom que va col·laborar en l’Escala en Hi-fi i al prego d’inici de la Festa Major, sense ells no hagués estat possible  aquests exitosos esdeveniments.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible.

Darrera actualització: 05.09.2018 | 17:53