Crònica Festa de la Caldera

Dimarts, 13 de febrer de 2018 a les 00:00

Aquest cap de setmana es va celebrar la tradicional Festa de la Caldera, els actes van començar el dissabte dia 10 de febrer a les 6 de la tarda amb una cercavila molt participada pels carrers del nostre municipi amb l’animació del grup infantil  “La Cremallera”. La cercavila va arribar a la sala on hi va haver una gran gresca i festa de confeti, amb el mateix grup infantil. En acabar es va oferir xocolata i melindros per a tots els assistents.

El diumenge, de bon matí, els firaires van muntar les seves parades de productes propis i artesanals, pels carrers del nostre municipi. A les 8 hores del matí, els calderers van posar les calderes al foc que van bullir fins a les 14:00 hores, hora que el mossèn va beneir les calderes i es va procedir als seu repartiment. Mentre bullien les calderes, es va oferir un esmorçar de pagès, les viandes de l’hostal.

Durant tot el matí del diumenge, els visitants van poder gaudir de l’actuació de la banda “Bagpipe Band” i de la gran actuació dels Falcons de Capellades. A les 13:30 hores, el popular actor i presentador Quim Masferrer del programa el “Foraster de TV 3” va dirigir a tots els assistents unes paraules i seguiment va ser anomenat calderer d’honor.

A les 18:00 hores, el popular actor Quim Masferrer, ens va oferir un espectacle titulat “Bona Gent”, que va fer les delícies del nombrós públic assistent.

L’Ajuntament de Montmaneu agraeix a tots els veïns i veïnes la seva col·laboració ja que entre tots fem possible que aquesta Festa sigui més gran i consolidada.

Darrera actualització: 14.02.2018 | 14:20