Àrees tancades

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 00:00

Setze municipis de la comarca de l'Anoia, entre ells Montmaneu, estrenarem aquest any el sistema de recollida de residus en àrees tancades. L'objectiu és que la comarca deixi de ser la que menys recicla de Catalunya.

El Consell Comarcal de l’Anoia ha adjudicat a Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) el contracte per a implantar el servei de recollida de residus amb el sistema porta a porta i àrees tancades a 16 municipis de la comarca.

El servei tindrà un cost d’un milió i mig d’euros anuals, per un període de quatre anys amb la possibilitat de ser prorrogat durant dos anys més. Els municipis que se sumen al nou sistema són Argençola, Bellprat, El Bruc, Castellolí, Carme, Capellades, Copons, Jorba, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Montmaneu, Orpí, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Maria de Miralles i Veciana.

Tot i que la previsió inicial era començar la recollida amb el sistema porta a porta i àrees tancades el proper mes de gener, des del Consell Comarcal de l’Anoia s’ha optat per ajornar l’entrada en servei fins el proper mes de juny.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 08:53