5a. Dia Gran

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 00:00

Diumenge passat, Montmaneu va poder recuperar la Festa del Dia Gran, després de dos anys de no poder-se celebrar degut a la pandèmia de la Covid. És una festa dedicada als montmaneuencs/ques majors de 65 anys que cada any es celebra ara a la primavera.

En aquesta 5a. Edició, l’Ajuntament de Montmaneu va organitzar una sortida amb autocar al Monestir de Montserrat, fent parada per gaudir d’un bon esmorzar a la Cafeteria Queralt del Bruc.

Es va participar a la missa conventual del diumenge, on el regidor Josep Tosquella, va dir unes paraules d’agraïment i d’homenatge a les persones que ens han deixat i no van poder assistir a l’acte.

Després d’escoltar el Virolai amb l’Escolania de Montserrat, vam tenir l’honor que ens rebés el Pare Abat Manel Guasch. L’Alcalde de Montmaneu, el Sr. Àngel Farré va agrair l’acollidora rebuda que vam tenir per part seva.

Després de la visita al Monestir de Montserrat, la 5a. Edició de la Festa del Dia Gran de Montmaneu, va continuar amb un esplèndid dinar a l’Hotel Bayona de La Panadella on es va fer homenatge a les persones de més edat, la Sra. Maria Lluïsa Castellà i el Sr. Josep Llorens, fent-los-hi entrega d’una placa commemorativa.

També es va homenatjar a les parelles montmaneuenques que han complert 50 anys de matrimoni en els anys 2020, 2021 i 2022. L’enhorabona a tots/es!

Durant l’acte es va fer entrega d’uns regals a tots els assistents per part de l’Ajuntament. La festa va finalitzar amb un magnífic espectacle de música, ball, fakir i malabars.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 10:52