Notícies

 • Entrega Entrega del "cullerot" 21 de setembre de 2022

  Dissabte a la sala d’actes de l’Ajuntament de Montmaneu, va tindre lloc, per part del Vicepresident de la Federació Sr. Miquel Catot i demés membres de la junta d’escudellaires, ranxos i sopes de Catalunya FERSC, l’entrega del “Cullerot” que anomena a Montmaneu com amfitrió per organitzar la propera trobada de tot Catalunya, que es celebrarà el dia 13 de novembre.

 • Ajuntament de Montmaneu Visita del Diputat President delegat de l’Àrea Infraestructures i Espais Naturals a Montmaneu 3 de maig de 2022

  Divendres passat, el Diputat President delegat de l’Àrea Infraestructures i Espais Naturals Sr. Pere Pons Vendrell, el Cap de Serveis de Patrimoni Arquitectònic Sr. José Luís Sanz Botey i l’arquitecta redactora del projecte Sra. Ileana Manea, varen fer entrega el projecte de remodelació i acondicionament de la Torre de La Panadella “El Castellot” a l’Ajuntament de Montmaneu.

 • Caramelles 2022 Caramelles 2022 27 d'abril de 2022

  Després de dos anys sense caramelles per culpa de la pandèmia, aquest any hem tingut unes magnífiques caramelles cantades per un grup de veïns de Montmaneu, que sota la direcció de la Sra. Carme Iniesta, han fet una gran actuació, amb diferents cançons totes elles molt conegudes.

 • Ajuntament de Montmaneu Pavimentació carrers 29 de març de 2022

  Aquest dilluns han començat a Montmaneu, les obres de pavimentació dels carrers i remodelació de la Plaça Major i Plaça de l’Esglèsia. També es construirà un mur de contenció (escullera) a la sortida de Sant Guim que premetrà eixamplar l’entrada cap al centre del poble.

   

 • Ajuntament de Montmaneu Finalitzada l'organització de l'arxiu municipal de Montmaneu 14 de febrer de 2022

  L’arxiu municipal de Montmaneu ha finalitzat l’organització prevista en el conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Montmaneu i l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. L’actuació realitzada entre els mesos d’octubre i desembre de 2021, va ser duta a terme per una arxivera externa amb la supervisió d’un arxiver itinerant de l’OPC.

Darrera actualització: 16.01.2018 | 13:03
Darrera actualització: 16.01.2018 | 13:03