Festa de la Caldera 2024

Dimarts, 13 de febrer de 2024 a les 00:00

El passat cap de setmana Montmaneu va celebrar el carnaval i la tradicional Festa de la Caldera, amb un gran èxit de públic.

El dissabte a les 6 de la tarda va tenir lloc la rua de Carnestoltes pels carrers de Montmaneu, amb l’acompanyament musical de la xaranga Maracuyà, essent molt participativa per gent de Montmaneu i pobles veïns. Cal destacar la comparsa dels veïns i veïnes de Montmaneu,  anomenada “Carnevale Di Montmaneu” molt nombrosa i molt vistosa.

La rua va acabar com cada any a la Sala, amb l’entrega de premis pels guanyadors, llaminadures pels més petits i coca i xocolatada per tots els assistents.

El diumenge a les 8 va començar l’encesa del foc pels calderes, a continuació i després d’un suculent esmorzar, tots els assistents van poder passejar, degustar i comprar pel mercat de pagès, ubicat al llarg de tot el carrer Major.

Al migdia, després de la missa celebrada per Mn Enric García, els Moixiganguers d’Igualada i els castellers de Caldes de Montbui van oferir una gran diada castellera.

A les dues de migdia després de la benedicció de les calderes, a càrrec de Mn Enric Garcia, es va repartir les calderes pel nombrós públic assistent.

A les 18.00 hores a la Sala de Montmaneu, en Fel Faixedes i Carles Xuriguera ens van delectar amb l’espectacle “Festa Grossa, 25 anys de penes i glòries”.

Agrair a la colla calderera de Montmaneu, la seva incondicional col·laboració i la participació de tots els veïns i veïnes que varen fer que la Festa fos un gran èxit.

Darrera actualització: 13.02.2024 | 12:34