Festa major 2017

Divendres, 8 de setembre de 2017 a les 00:00

Exitosa Festa Major de Montmaneu, tant per la seva programació com per la nombrosa participació.

La Festa  va començar dijous a les 19:30 amb cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula LA LA LAND, seguidament l’hereuet i la pubilleta, el Joan i l’Elisenda,  varen ser els que van fer esclatar unes traques que van donar pas a l’encesa de l’enllumenat de la Festa Major.

L’endemà a les 21:00 es va celebrar el sopar popular, que va aplegar unes 400 persones, l’acte va estat amenitzat per l’actuació de la humorista Mayte Carreras i els Mariachis Barcelona.

El dissabte a les 9:00 caminada popular i esmorzar a la font de La Panadella. A continuació Futbol Sala, tennis taula i festa de la escuma.  Per la tarda espectacular desfilada de vestits de núvia de les senyores de Montmaneu, en acabar la desfilada, la ja tradicional representació de “Escala en Hi-fi” de la gent del poble, va delectar al nombrós públic assistent. Per acabar a les 24:00 l’orquestra “LA Banda del Drac” va fer ballar a tothom  fins ben entrada la matinada.

El diumenge pel mati els gegants, caps grossos i grlallers de Tàrrega varen fer un recorregut per tota la població, cal dir que Montmaneu va estrenar  tres caps grossos que varen fer els nens, nenes i  alguns pares aquests estiu. A les 12:30 missa amb l’acompanyament de l’orquestra Rosaleda, a continuació sardanes amb la mateixa orquestra. L’orquestra Rosaleda, també ens va delectar  amb un maravellos concert de Festa Major i a continuació un gran ball de gala.

El dilluns després de la missa pels difunts, al Cafè del Poble es va fer el vermut de Festa Major, seguit  d’una paella per a tots els veïns, que per causa de la pluja es va tenir que menjar a La Sala, plena de gom a gom,  durant la sobretaula es va celebrar un Bingo i a continuació jocs pels mes menuts i pels no tant petits, que varen acabar amb la tradicional xocolata i melindors per a tothom.

Per acabar la Feta Major el grup d’havaneres “Les anxovetes” ens va dedicar una gran cantada d’havaneres que varen ser molt aplaudides pel nombrós públic, no va faltar el ja tradicional Rom cremat.

L’Ajuntament de Montmaneu agraeix a  tothom que va col·laborar en l’Escala en Hi-fi i en l’exposició de vestits de núvia que es va poder visitar durant tots els dies de la Festa Major i posterior desfilada,  i també agraeix a les famílies i senyores que van cedir els vestits, sense ells no hagués estat possible  aquests exitosos esdeveniments.

Darrera actualització: 09.03.2018 | 08:07